E TWİNNİNG ÇALIŞMALARIMIZ BAŞLADI

Okulumuz 3 / E sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Tuna KALIN önderliğinde “ BENİM HAYALİM, BENİM MESLEĞİM “ eTwinning Projesine başlıyolarlar.

Projemizde 4 farklı ülkeden 17 öğretmen ve onlarca öğrenci yer almaktadır.  Projemiz Aralık ayında başlayıp Nisan ayında sona erecektir.

13.12.2023 83

Bu proje ile  öncelikle öğrencilerin kendini tanımalarına imkan sunarak, kişisel özelliklerini, ilgilerini, yeteneklerini keşfetmelerini sağlamak. meslekler ile ilgili araştırma ve etkinlikler yaparak meslekleri tanımaları, meslekler ile kişisel özellikler arasında nasıl bir ilişki olduğunu fark etmelerini sağlamak istiyoruz.

Sınıf içinde ve dışında yapılacak etkinliklerle projemizi zenginleştireceğiz.

Ayrıca proje kapsamında öğrencilerimizin farklı WEB 2.0 araçlarını kullanmalarını amaçlamaktayız.

Proje süresince öğrencilermizin e-güvenlik ve telif hakkı hususlarına dikkat etmelerine özen göstereceğiz.